.
Viktor Verhulst
vrijdag 1 juli 2022

Sarah Puttemans, vriendin van Viktor Verhulst: “Hij vindt alles goed”

Ze zijn een match made in heaven

Heel wat meisjesharten werden gebroken toen bekend raakte dat Viktor Verhulst een vriendin had. De gelukkige is niemand minder dan de 23-jarige Sarah Puttemans. Ze is heel erg actief op Instagram en poseert dagelijks met de chicste kleren.

Maar ondanks het glamoureuze leventje dat ze leidt, is ze vooral erg bescheiden en sympathiek. En in haar familiesituatie zijn heel wat gelijkenissen met Viktor.

“Mijn ouders zijn eigenaar van een Leuvens vastgoedbedrijf Dyls. En ik heb nog één broer Lcas. We wonen allebei nog thuis en we hebben het goed met ons viertjes. Mijn ouders hebben het allerbeste met mij voor, wat betekent dat ze zich vaak bemoeien met wat ik doe. Soms raak ik dat beu, maar op het einde moet ik altijd toegeven dat ze gelijk hebben”, lacht ze in Dag Allemaal.

Maar buiten haar broer en vader is er sinds 2020 nog een derde man in haar leven: Viktor. Ze leerden elkaar kennen via gemeenschappelijke vrienden en raakten in een strandbar aan de praat.

“Viktor en ik zijn een match made in heaven. We houden van de simpele dingen: of we nu in een chic hotel overnachten of in een mobilhome. We maken altijd plezier. Viktor is een heel gemakkelijk persoon, alles wat we doen is goed voor hem. Er zijn nooit problemen tussen ons.”

Bio van Viktor Verhulst

Meer Over:

Viktor Verhulst