.
Sandrine André in Familie
dinsdag 29 november 2022

Sandrine André: “Ik ben het soms oneens met hun keuzes”

Ze vond het toch even slikken

De verhaallijn tussen Veronique, Lars en Koen in ‘Familie’ is er eentje om van te smullen. Dat kunnen de kijkers alleen maar beamen. Het personage van Sandrine André krijgt vaak venijnige reacties te verwerken van fans, maar Sandrine probeert die reacties toch niet te vaak te lezen.

“Ik ga er ook niet naar op zoek. Sowieso heb ik een haat-liefde-verhouding met sociale media. Ik volg wat collega’s op Instagram, maar op Facebook heb ik bewust geen profiel. Bewust, want ik wil mijn tijd nuttiger besteden”, klinkt het in Primo.

Toch post Sandrine wel regelmatig een foto op Instagram en leest ze ook alle reacties die daarbij verschijnen. Het contact met de fans vindt ze immers nog altijd erg belangrijk.

Maar in een serie meespelen kan ook moeilijk zijn, want er moet ook vaak van een personage afscheid genomen worden. Zoals dit jaar van Gunther Levi en Martine Jonckheere.

“Het is natuurlijk de taak van de schrijvers om constant nieuwe verhalen te bedenken. Dat daar soms drastische beslissingen mee gepaard gaan, is wellicht niet meer dan logisch. Dat neemt niet weg dat ik het soms oneens ben met de gemaakte keuzes. En ik heb dat ook gezegd tegen Gunther en Martine.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Sandrine André, Gunther Levi en Martine Jonckheere