.
Samina uit De Mol 2021
zaterdag 24 april 2021

Samina na haar exit in ‘De Mol’ : ‘’het was van pure extase naar de hel’’ 

En dan zit je thuis....werkloos.

Een exit in een programma is altijd een heftig moment. Eentje waarbij de kandidaat bij De Mol weer met de voeten op de grond belandt en plots weer deel wordt van het alledaagse leven. In een jaar waar Corona de wereld gegijzeld houdt, is dat nog eens dubbel zo hard. Dat ervaarde Samina Carremans aan den lijve, die na haar exit recht in de tweede lockdown terecht kwam.

Ze bracht haar ‘onderduikweken’ thuis door, maar dat was in volle lockdown. ‘’Verschrikkelijk moeilijk, vertelt Samina daarover, “ik moest de tweede lockdown van mijn dansschool aanschouwen en kon niets doen. Het was van pure extase naar de hel.”

Nu er net weer versoepeld werd is er misschien hoop voor Samina, maar haar dansschool mag helaas nog niet open. “Ik ben al maanden aan het hopen om te kunnen heropstarten want ik ben al gesloten van oktober”, zucht Samina, “het duurt echt te lang! Er moet echt gewerkt worden aan het emotioneel welzijn van de mensen en flamenco dansen werkt echt therapeutisch …. helaas…. Ik kijk er enorm naar uit om iedereen terug te kunnen ontvangen want de dansschool is echt one big happy family!”, aldus de Limburgse.

Bio van Samina Carremans