.
Samantha
donderdag 17 november 2022

Samantha verdient niets meer aan ‘Eviva España’

Ze hebben me een groot fortuin ontnomen

Samantha werd bekend met de grote hit ‘Eviva España’. “Er kunnen maar weinigen zeggen dat ze zo’n wereldhit hebben opgenomen”, vertelt Samantha met trots aan Dag Allemaal.

Toch is het voor haar sinds die grote hit niet allemaal meer rozengeur en maneschijn. Ze verloor destijds haar man aan leverkanker en lijdt nu zelf aan multiple sclerose. Ze kon dus niet anders dan tien jaar geleden al naar een rusthuis gaan.

Aan haar nummer van weleer verdient ze niets meer. “Ik had geen uitvoeringsrechten”, aldus Samantha. “Ze hebben me een groot fortuin ontnomen”, verklaart ze nog aan Dag Allemaal. Ze had er zelf niet aan gedacht om mee te tekenen voor de rechten.

Haar dagen vult ze met kruiswoordraadsels invullen, tv kijken en bingo spelen. Bingo is voor haar blijkbaar een leuke bezigheid die ze vroeger nooit eerder had gedaan. Af en toe organiseert het rusthuis ook uitstappen.

Zo gaan ze soms naar het Waasland Shopping Center of naar de cinema in Sint-Niklaas. “Gij zijt Samantha”, hoort ze dan nog vaak van mensen en dat doet deugd.

Bio van Samantha

Meer Over:

Samantha