.
Sam Gooris en Shania Gooris
dinsdag 24 januari 2023

Sam Gooris: “Ik heb gezworen om dat vanaf dit jaar te doen”

Hij maakte goede voornemens

Sam Gooris, Kelly Pfaff, Shania Gooris en Kenji Gooris fleuren onze dinsdagavond op met ‘Expeditie Gooris’. Het gezin is vroeger nooit op vakantie gegaan omdat alles moest wijken voor de carrière van Sam, maar daar brengen ze nu ruimschoots verandering in.

Eerst trokken ze door Europa en nu is Amerika aan de beurt. Iets waar ze volop van genieten. Na al die jaren geen vakantie, maken ze de verloren tijd ruimschoots goed.

“Ik heb nooit bij stilgestaan dat ik daarin misschien te ver ging. Bij de communies van Kenji en Shania moest ik halverwege het feest al vertrekken, verjaardagsfeesten net hetzelfde. En als ik nu Kenji zie, potverdorie, die is al eenentwintig, jong”, schrikt Sam in Dag Allemaal.

Door ‘Expeditie Gooris’ te maken kwam bij Sam al snel het besef dat de boog niet altijd gespannen kan staan. En dat ging gepaard met meteen een goed voornemen.

“Ik heb gezworen dat ik vanaf nu elk jaar twee weken vrijhoud voor een gezinsvakantie. Of dat nu gefilmd wordt voor een programma of niet, dat interesseert me niet. Gewoon samen zijn met het gezin, daar draait het mij om.”