.
Sam Gooris en Kelly Pfaff
woensdag 1 februari 2023

Sam Gooris: “De papa heeft daar niet veel meer in te protocollen”

Ze gaan elk hun eigen weg

Toen Kenji Gooris en Shania Gooris nog prille tieners waren, waren er nog steeds opnames voor ‘De Pfaffs’. Toch besloten Sam Gooris en Kelly Pfaff dat het genoeg was geweest toen de kinderen die leeftijd bereikten.

Een keuze waar Shania en Kenji nog altijd erg blij mee zijn. “Het is de beste keuze die ze konden maken. Daardoor kon ik in het middelbaar echte vrienden maken die me namen voor wie ik was. Ik kon mezelf zijn, ik kon leven. Als ze waren blijven filmen, zou het geëscaleerd zijn, denk ik”, zegt Kenji in Dag Allemaal.

Door weer vaak op televisie te komen wordt Kenji vaak tegengehouden voor selfies. Gelukkig stoort hem dat niet en doet hij dat met plezier.

Tijdens hun reis door Amerika lieten Kelly en Shania hun toekomst voorspellen. Als we de waarzegster mogen geloven heeft Shania binnenkort een vriendje en gaat ze ook alleen wonen. Maar daar heeft Sam alle vertrouwen in.

“Het belangrijkste is dat ze gezond en gelukkig zijn. Ze zijn twintigers nu, en moeten hun eigen weg vinden. De papa heeft daar niet veel meer in te protocollen.”