.
News Image

Sam Bettens: ‘dit doet écht veel pijn’

Dat probeer ik te vermijden.


Afgelopen vrijdag trokken heel wat mensen grote ogen nadat duidelijk werd dat Otter in ‘The Masked Singer’ niemand minder dan Sam Bettens was. Het was vrijdagavond nochtans vrij duidelijk te horen dat het de in Amerika wonende zanger was die op het podium van ‘The Masked Singer’ aan het zingen was.



In Dag Allemaal vertelt Bettens dat hij teleurgesteld is dat zijn avontuur al voorbij is. “Zo spijtig, want ik amuseerde me enorm. Toen ze me vroegen of ik wilde meedoen, heb ik direct toegezegd. Omdat ik het zo’n leuk idee vond om mensen op een dwaalspoor te brengen met iets wat ik in geen honderdduizend jaar zou doen op een podium. Alles wat ik in mijn leven heb gedaan tot nu toe met K’s Choice en Rex Rebel was altijd nogal, euh, serieus”, lacht Sam Bettens in het weekblad.



De verwarring die er rond Otter was – of het een vrouw of man was – vond Sam Bettens interessant en grappig. Maar in het echte leven zou Sam zich gekwetst voelen. “Dat is wat anders. Dat awkward moment van twijfel als ik ergens binnenkom is nog altijd pijnlijk en dat probeer ik te vermijden. De realiteit is dat mijn zangstem weinig veranderd is.”


Bio van Sam Bettens