.
News Image

Salim Seghers is verslaafd aan het podium

Vriendin Miranda zou het hele gebeuren ook missen.


Salim Seghers wordt op 8 augustus 69 jaar en dat viert hij op zondag 13 augustus in De Kaasboerin te Postel. De zanger, die nog lang niet denkt aan stoppen is zelfs bezig met zijn 70ste verjaardag. Voor de 31ste keer trekt hij binnenkort met 1350 fans naar Lloret de Mar, in het gezelschap van Christoff, Garry Hagger, Andrei Lugovski en Eveline Cannoot. Nadat hij 70 jaar is geworden gaat hij in het gezelschap van zijn fans een grote reis maken naar Thailand en Myanmar. Dat zal van 5 tot 21 oktober 2018 zijn. Mensen die interesse hiervoor hebben kunnen hun naam, telefoonnummer en e-mail sturen naar info@dereisclub.be en zullen dan verdere info ontvangen.



In het weekblad Primo zegt Salim Seghers dat hij gek zou worden zonder zijn optredens. Ook vriendin Miranda zegt dat de zanger uit Wijchmaal bij Peer door moet blijven gaan. Salim zag een optreden worden afgezegd omdat de organisator plots was overleden. Die dag heeft hij zich enorm verveeld. Zelf zegt hij verslaafd te zijn aan het podium en Miranda gaat meestal mee en zou ook het hele gebeuren missen mocht haar partner ermee stoppen. Buiten zijn dieren en reizen heeft de zanger niet echt hobby's.



Professioneel gaat het Salim Seghers ook voor de wind. Hij bracht op verzoek van de fans een moppen-cd op de markt. Zelfs vertelt hij graag moppen tussen de liedjes door. Het ziet er naar eigen zeggen naar uit dat dit zijn bestverkopend album ooit wordt. De gewezen onderwijzer heeft met Hey Ben Jij Dat? ook een nieuwe single. Dat nummer is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Toen hij ergens op een terras zat kwam hij een liefje van weleer tegen. In geen jaren had hij haar gezien en plots stond ze voor zijn neus. Spontaan zei de zanger Hey, ben jij dat? en die zin is blijven hangen. 's Avonds toen hij thuiskwam heeft hij dat liedje nog geschreven.



Tekst: Nico Vanaken


Bio van Salim Seghers

Meer Over:

Salim Seghers

Bio van Christoff, Garry Hagger, Andrei Lugovski en Eveline Cannoot