.
Andrei Lugovski
zondag 24 juli 2022

Andrei Lugovski: “Mijn plannen vallen in het water”

Dikke pech voor Andrei.

Op muzikaal vlak is het al enige tijd geleden dat we nog nieuwe muziek hebben mogen horen van Andrei Lugovski. Andrei nam in 2007 deel aan Idool en bracht nadien enkele full albums uit. In 2017 werd er een moordpoging op Andrei vastgesteld en sindsdien werd het op muzikaal vlak stiller.

Net op het moment dat Andrei weer volledig voor de muziek wil gaan en een nieuwe cd wou opnemen sturen Polen, Wit-Rusland en Oekraïne zijn plannen in de war.

“Ik was van plan om naar daar te trekken omdat het daar een pak goedkoper is dan bij ons om een cd op te nemen, maar dat zal nu dus niet meer gaan”, zucht Lugovski in Primo.

De oorlog tussen Rusland en Oekraïne laat Andrei niet koud, gezien hij zelf van Wit-Russische afkomst is. “Ik heb daar nog altijd familie en vrienden wonen in beide landen. En die doen me ook beseffen dat de situatie daar veel ingewikkelder is dan hier.”

Gelukkig voor Andrei heeft hij de voorbije maanden geen verwijten gekregen van fans. Al zijn er muzikanten die wel problemen hebben met de oorlog. “Ik heb al meegemaakt dat Oekraïense en Russische muzikanten met elkaar op de vuist gingen. Letterlijk. “

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Andrei Lugovski

Meer Over:

Andrei Lugovski