.
Andrei
dinsdag 12 juli 2022

Andrei Lugovski: "Zo brak ik mijn voet"

'Ze dachten dat ik een junkie was'

In de zomer van 2017 voelde zanger Andrei Lugovski zich niet zoals hij zich zou moeten voelen. Hij was vaak moe, duizelig en zijn inschattingsvermogen was serieus aangetast. Wat hij op dat moment niet wist, was dat hij vergiftigd was.

DNA-onderzoek wees uit dat Andrei de maand ervoor was vergiftigd en dat er nadien nog drie momenten zijn geweest waarop hij onbewust het vergif toegediend heeft gekregen. Toen Andrei op fanreis ging met Salim Seghers en zijn fans in Spanje, werd pijnlijk duidelijk dat er iets serieus aan de hand was.

“Ik was in mijn eentje gaan wandelen en wilde in een ondiep stromend riviertje van de ene rots naar de andere springen. Ik schatte de afstand verkeerd in en brak mijn voet. Die was helemaal naar achter geplooid en toch heb ik die pijnloos kunnen rechtzetten. Normaal had ik gehuild van de pijn.”

Het is pas op oudejaarsavond 2017 dat Andrei besloot om zich op te nemen in het ziekenhuis. Hij voelde zich zo slecht, zo kon het niet langer. “Daar aangekomen stond me echt een koude douche te wachten. Ze dachten daar dat ik een junkie was en ik werd naar huis gestuurd.” 2 dagen later werd Andrei terug opgenomen in het ziekenhuis waar hij een half jaar zou blijven. Gelukkig is de zanger ondertussen al goed gerevalideerd en geniet hij weer volop van het zingen en het optreden. Wie de dader is, is tot op heden nog altijd niet bekend.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Andrei Lugovski

Meer Over:

Andrei Lugovski