.
Saïd Bourmazoughe
zondag 23 juni 2024

Saïd Boumazoughe: “Ik heb gekozen voor een moeilijker traject” 

Daar doet hij niet aan mee 

Acteren is de allergrootste passie van Saïd Boumazoughe. Hier in Vlaanderen heeft hij een mooie carrière kunnen uitbouwen en daar is hij nog elke dag dankbaar voor. Hij vindt dat je als allochtoon in Vlaanderen wel echt kansen krijgt en door aan programma’s als ‘Special Forces’ deel te nemen wil hij dat ook bewijzen.

Dat klinkt natuurlijk allemaal heel mooi en Saïd zou zo de politiek kunnen ingaan. Maar die ambitie heeft hij dan weer niet.

“Ik doe niet aan politiek. Mijn grootouders en ouders hebben mee aan Vlaanderen gebouwd. En ik wil dat verder helpen afwerken. Daar gaat het voor mij om. Ik heb gekozen voor een speciaal traject, een cultureel, artistiek, iets moeilijker traject. Het feit dat ik in dit programma zat samen met Nora Gharib en Ismaïl Abdoul, maar ook met een Geert Meyfroidt of Loïc Van Impe... Dat is toch supermooi. Ik ben ook dankbaar voor dit interview. Zo dragen jullie ertoe bij dat we naar elkaar toe groeien, en dat vind ik het allerbelangrijkste”, zegt Saïd in Dag Allemaal.

Bio van Saïd Boumazoughe