.
News Image

Safety First op 1

Vlaanderen massaal naar Safety First-the Movie.


Safety First – The Movie kwam op 16 december samen uit met de immens gehypete en verwachte Star Wars – The Force Awakens. De film met het bewakingsteam Safety First moest toen de duimen leggen voor de die-hard fans van Star Wars, maar nu die eerste stormtoeloop wat is gaan liggen, kiezen de Vlaamse bioscoopbezoekers massaal voor Safety First – The Movie. Na nog geen twee weken in programmatie, gingen inmiddels al bijna 270.000 mensen naar de fratsen van Dirk Porrez, Simon ‘Smos’ Vos, Luc Turlinckx en Ingrid Porrez kijken, waarvan 100.000 tijdens afgelopen weekend.



De hoofdrollen worden vertolkt door Bruno Vanden Broecke, Matteo Simoni, Ben Segers, Ruth Beeckmans en Tom Van Dyck. Andere rollen zijn weggelegd voor Els Dottermans, Tom Waes en Dimitri Vegas & Like Mike. Een deel van de opnames vond plaats op Tomorrowland in Boom.



In Safety First – The Movie slepen de bewakingsagenten de job van hun leven in de wacht. Ze mogen de V.I.P. van één van de beste muziekfestivals ter wereld bewaken. Daar doet Luc een schokkende ontdekking die de hele Friendship in gevaar brengt.

Discipline, Dedication & Friendship maar Safety First op Tomorrowland !


Bio van Safety First

Meer Over:

Safety First