You are here

Safety First is een beter bewakingsfirma dan relatiebureau

11/12/2013 12:14-

Of ze doen toch hun best...

Het meest amateuristische – maar zeker ook het meest hilarische – bewakingsteam van Vlaanderen schiet opnieuw in actie in de voorlaatste aflevering op woensdag 11 december 2013. Vandaag bewaakt Safety First de woonbeurs. Tijdens de teambriefing somt Dirk de mogelijke gevaren op: “diefstallen, paniek, brand en paniek door brand”. Maar er lijkt nog een ander gevaarte op de loer te liggen: Dirks aangewakkerde hartstocht…

De organisatrice van de woonbeurs is een oude bekende voor Dirk en Ingrid. Vera (gastactrice An Tuts) is namelijk hun vroegere buurmeisje en de enorme boon die Dirk toen voor haar had, is duidelijk nog steeds aanwezig. Dirk probeert zijn gevoelens echter te onderdrukken: “always focus on the job!”.

Intussen hoopt Luc de minder alerte Dirk te omzeilen en een badkamer te kopen op de beurs. Hij is buitengesmeten door zijn vrouw omdat de verbouwing van de badkamer blijft aanslepen en dat is, volgens haar, zijn schuld. Jammer genoeg zet Dirk hem samen met Smos op een buitenpositie en een position switch zit er deze keer niet in. Bovendien legt Ingrid Luc het vuur aan de schenen over zijn huwelijk.

Toch zet Luc door. Hij is er rotsvast van overtuigd dat een badkamer kiezen zonder zijn vrouw een goed idee is: “Ik moet niet kiezen wat ik wil, ik weet dat zij wilt dat ik kies wat zij wilt.” Hoewel Smos zich op deze eigenste moment nog altijd afvraagt wat Luc hier precies mee bedoelt, doet hij er toch alles aan om hem te helpen bij de keuze van het juiste meubilair.

SAFETY FIRST; Elke woensdag om 20.35 bij VTM

Gerelateerde foto's:

Sterlegging

Matteo Simoni - Oostende - 07/09/2018

Ladies City Day 2014

Matteo Simoni - Sint Truiden - 21/05/2014

20 Jaar TV Limburg

Matteo Simoni - Genk - 25/04/2014

Persconferentie Code 37 - seizoen 2

Ben Segers - Vilvoorde - 13/05/2011

Fc De Kampioenen in Kinepolis

Ann Tuts - Kortrijk - 15/12/2007