.
Saartje Vandendriessche
zaterdag 11 september 2021

Saartje Vandendriessche maakt tweede seizoen van Saartje voor Pickx+

En ook Ianthe Tavernier heeft wat in petto.

Vanaf 15 september is Pickx+, de premium zender van Proximus, verkrijgbaar voor alle Proximus-abonnees, op TV, het web en in de Proximus Pickx-app.

Na de soft launch waarin Proximus Media House nieuwe programma’s en gezichten getest heeft, is de zender nu klaar voor het grote publiek en verrast met een unieke mix van sport, films, series, talkshows en magazines.

Op 29 april 2021 danste Proximus de nieuwe zender Pickx+ in gang bij hun klanten van het All Sports pack, het All Stars pack en de M&S pass. Met als slogan ‘Moments that make us’ startte voor hen een nieuwe leefwereld, waar expressie, passie en verhalen vertellen voorop staat. Of dat nu in film, serie, sport of reality is.

Na een zeer leerzame periode, is Proximus klaar om Pickx+ vanaf 15 september te delen met al haar abonnees. Op tv, in de Proximus Pickx-app, via pickx.be, live of uitgesteld, je zit altijd op de eerste rij! Vanaf 15 september zal de zender Pickx+ immers als afzonderlijke tv-optie verkrijgbaar zijn voor alle basic TV-klanten, die bij hun inschrijving kunnen genieten van een Try&Buy van 3 maanden, waarna Pickx+ beschikbaar is voor €4,99 per maand.

Zoveel meer dan alleen een tv-zender: Bekroonde films, topwedstrijden en -series, talkshows, concerten en magazines. Eén van de absolute smaakmakers de voorbije maanden op Pickx+ was 'Saartje!', de eigen talkshow van en met presentatrice Saartje Vandendriessche. Het mag dan ook niet verbazen dat er in oktober een nieuw seizoen van deze talkshow start. Ook het eerste seizoen, met leuke gasten als Alex Agnew, Zuhal Demir en Margriet Hermans, zal voor de "nieuwe" kijkers beschikbaar zijn op Pickx+.

Spring-in-'t veld Ianthe Tavernier mag de kijker niet enkel blijven onderdompelen in de wereld van de viral content, sociale media en de sterren, maar presenteert ook een nieuw seizoen van het muziekprogramma 'Unplugged+'. Bovendien wordt de reeks Fresh-programma’s van Pickx+ vanaf midden oktober verder uitgebouwd met nog meer studio content en vervoegt Margriet-sidekick Stef Poelmans Ianthe als gezicht van Fresh.

Naast Saartje en Ianthe, zal ook Sverre Denis in Vlaanderen als schermgezicht op Pickx+ te zien zijn. Tenslotte zal Margriet Hermans, na het succes van de exclusieve terugkeer van ‘Margriet aan Zee’, dit najaar ook een nieuw project op Pickx+ opstarten en vervoegt zo de Pickx+-familie.

De Pickx+-kijker mag zich ook verheugen op internationale topseries, shows en films. Hitserie 'The Handmaid's Tale', seizoen 4 staat geprogrammeerd voor begin september en trekt daarmee het tv-najaar op gang. Naast het nieuwe seizoen van 'Nashville' en de Australische topserie 'My Life Is Murder' met Lucy Lawless (Xena), wist de zender ook de rechten te verwerven van de Amerikaanse kijkcijferhit 'Council Of Dads' (NBC), die vanaf 15 september te zien zal zijn op Pickx+. Deze reeks laat niemand onberoerd en pakt de grote levensvragen aan rond het einde van het leven, rouwen en vooral het heropbouwen van je leven.

Uitkijken wordt het zeker ook naar de prestigieuze serie L'Opéra, die je meeneemt achter de schermen van de Opéra de Paris met haar intriges, haar sterdansers en de meeslepende schoonheid van hun producties. L'Opéra is één van de duurste Europese producties ooit en de beelden zijn dan ook adembenemend. James Corden blijft op de afspraak met z’n ‘Late Late Show’, net als ‘The Drew Barrymore Show’. Kijkers van Pickx+ kunnen ook alvast op het puntje van hun stoel gaan zitten voor het nieuwe seizoen (seizoen 8) van het magische showprogramma Penn & Teller: 'Fool Us', dat een ware kijkcijferhit bleek te zijn voor Pickx+ de voorbije maanden.