You are here

Saartje Vandendriessche: “hij wou 50 euro betalen voor mijn slipje”

03/07/2020 16:52-

“Daar word ik echt misselijk van…”

Saartje Vandendriessche had een gênant momentje toen ze deelnam aan De Container Cup op VIER: haar broek zakte af waardoor haar string te zien was. Bij Woestijnvis speelden ze het fair en vroegen ze Saartje expliciet of ze het fragment mochten uitzenden. “Natuurlijk,” klonk het bij Saartje die echter wel schrok van de reacties achteraf.

In Het Laatste Nieuws vertelt Saartje Vandendriessche hoe ze via Instagram benaderd werd door iemand die het slipje wou kopen. “Hij werd daar geil van,” vertelt de presentatrice. “Hij wou er 50 euro voor betalen.”

“Daar word ik echt misselijk van,” klinkt het bij Saartje Vandendriessche. “Het internet staat vol porno en dan heb je mensen die kicken op een stukje ondergoed. Dat snap ik echt niet. In wat voor een wereld leven wij?”

Saartje Vandendriessche geeft toe dat ze nooit verwacht had dat er zoveel over het fragment gesproken zou worden. “Het is toch maar ondergoed? Onze maatschappij wordt echt steeds preutser,” klinkt het berustend bij Saartje Vandendriessche.

Meer nieuws over:

Saartje Vandendriessche

Gerelateerde foto's:

BV-volleybalwedstrijd

Saartje Vandendriessche - Antwerpen - 21/02/2015

Boekvoorstelling Het vrouwelijk verzet

Saartje Vandendriessche - Antwerpen - 22/09/2011

Coach Junior Eurosong

Saartje Vandendriessche - Vilvoorde - 27/09/2008

Gerelateerde bio's: