.
News Image

Roxeanne Hazes maakt kennis met het onbekende

Voor het eerst staat ze solo op de planken.


Roxeanne Hazes trekt er nu een paar dagen op uit om de batterijen op te laden en dan komen haar optredens eraan. Het is de eerste keer dat de zangeres solo zal optreden en dat kent ze nog niet vertelde ze bij Radio 100%NL. Ze zal meteen live begeleid worden door een band. Na de zomer komt haar allereerste album uit waarmee ze in het najaar zal gaan touren, maar dat wordt nog allemaal aangekondigd als het zover is. De eerste single die verscheen uit het album Ik was toch je meisje doet alvast het beste vermoeden, want het wordt bij onze noorderburen enorm goed onthaald.

Verder in het programma vertelde de zangeres dat ze het liefst volgend jaar op 30 juni met haar partner Erik Zwennes wil trouwen. Eerst wou Roxeanne niet trouwen omdat ze niet meer kan weggeschonken worden door haar vader en om deze reden wil ze dolgraag op de verjaardag van vader André Hazes in het huwelijksbootje stappen. Een kindje is bij Roxeanne en haar toekomstige man eveneens welkom.

Het enige negatieve in het interview ging over de band met haar broer André. Roxeanne zei daarover dat ze heeft geprobeerd om haar broertje zoveel mogelijk op de hoogte te houden van dingen die er gebeurden in haar leven. Dat ging zowel over het huwelijksaanzoek dat ze kreeg als over de situatie met hun moeder. Naar eigen zeggen kreeg de zangeres nooit een berichtje terug. Omdat ze nu heel goed in haar vel zit en gelukkig is in het leven weet ze dit allemaal te plaatsen. Als het goed komt, komt het goed en anders moet ze vrede nemen met de dingen die gebeuren, was een opvallende uitspraak van Roxeanne Hazes.



Tekst: Nico Vanaken