.
News Image

Rooftop Renegades slaan vleugels internationaal uit

Zelfs Australië leert dit Belgisch duo kennen.


De Genkse tweeling Jo en Koen (The Voice Van Vlaanderen), alias Rooftop Renegades, zijn 2019 goed gestart. De nieuwe single, ‘Thought Of Love’ werd goed opgepikt door radio, zowel in België als in Nederland. Bovendien wordt de song, via hun Engelse producer Paul Drew, gebruikt in de nieuwe campagne van Universal Audio, een topmerk in studio-apparatuur. Mede daardoor zijn al wat Engelse radio’s mee aan boord geklommen in het recentste Rooftop Renegades.

Heel wat Brite stations namen de song al op in hun playlists. Daardoor werd de song van de boys ook al opgemerkt in Australië. Banks Radio zette de song daar zelfs in hun top 10. Zelfs in Canada werden vorige week al 2 plays gesignaleerd door de wereldwijde airplay meter Warm.



Deze week starten de Genkse boys hun eerste Duitse tournee, die start in Berlijn (nu woensdag) en die hen verder leidt naar Elmshorn, Rostock en Hamm. In die laatste stad zijn ze headliners van de Radio City Night in de club Pirates.

Jo en Koen kijken vol spanning uit naar deze eerste internationale ‘doop’ en kennismaking met het Duitse publiek. Limburgers en wereldburgers geldt binnenkort zeker voor de Rooftop Renegades.


Bio van Rooftop Renegades

Meer Over:

Rooftop Renegades