.
News Image

Nieuwe single en tour voor Rooftop Renegades

Tweeling uit The Voice Van Vlaanderen scoort.

 


Rooftop Renegades is het muzikale project van tweeling Koen en Jo Smets, unieke zangers en vooral uitstekende muzikanten, iets wat hen enige tijd heeft gekost om publiek en media daarvan te overtuigen. Jo en Koen werden bekend als finalisten van The Voice Van Vlaanderen. Hun eerste E.P., “Knocking At My Door” werd geproduceerd door Dominique Vantomme (Axelle Red), hun hulpcoach. Hun 3 meest recente singles werden door henzelf geschreven en geproduceerd in de U.K. door Paul Drew (James Blake, Rag ’n’ Bone Man, Clouseau, …).

Rooftop Renegades zijn muzikaal niet onder één vlag te vatten. Hun muziek bevat zowel Americana, folk, pop, indie-, en country-invloeden en wordt soms omschreven als een mix tussen Maroon 5 en One Republic. Hun single ‘Danger’ werd in licentie gegeven aan niet minder dan 12 landen en Robert Abigail (bekend van The Mojito Song) deed er een remix van. De opvolger ‘Keep On Walking’ werd N°1 in de Nederlandse NED FM TOP 40.



De nieuwe single die nu vrijdag verschijnt is Thought Of Love, het nummer werd ontdekt door Universal Audio en is de muzikale illustratie van hun nieuwe campagne. Rooftop Renegades gaan ook op tournee in Duitsland (2e week maart) en zullen te zien zijn in Görlitz, Berlijn, Elmshorn, Rostock en Hamm.


Bio van Rooftop Renegades

Meer Over:

Rooftop Renegades