.
News Image

Ronny Daelman presenteert nieuw tv-programma

Ronny Daelman krijgt nieuw tv-programma op RTV.


Vanaf dit weekend is Standpunt de vaste afspraak op zondagochtend. Standpunt is een nieuw duidingsprogramma van RTV waarin actualiteit, sport, economie en cultuur centraal staan. RTV-gezicht Ronny Daelman neemt de presentatie voor zijn rekening. Met Standpunt zorgt RTV ervoor dat u weer helemaal mee bent.



In Standpunt gaan we met enkele gasten dieper in op de actualiteit. Personen die nauw betrokken zijn bij het onderwerp krijgen de kans om over hun ervaringen, problemen en verwachtingen te vertellen. Daarnaast zorgen politici, specialisten en opiniemakers voor extra toelichting bij de harde feiten en naakte cijfers. Iedere week is Standpunt te gast bij een ander bedrijf. Dit weekend is dat AGC Kempenglas NV in Mol. Maar we passeren ook bij Daf Trucks, B & R Bouwgroep, Den Berk Délice, Vanhees Metalen, Janssen Pharmaceutica, Aurubis en Pringles. We hebben het over hun verwezenlijkingen, uitdagingen en toekomstpersperspectieven. Daarnaast pikt onze chauffeur elke week ook twee CEO’s op die, tijdens een rit met onze wagen, een boeiend gesprek hebben over hun leven en werk. Een babbel vol waarheden en wijsheden van telkens bijzondere duo’s met elk hun eigen kijk op het bedrijfsleven. Deze week stappen Louis De Wael (Van Dievel Transport) en Julie Thissen (Ontpop, organisator van teambuildings) in. We nodigen ook elke week een schrijver uit. Zondag komt Elvis Peeters langs. Zijn boek ‘Wij’ werd onlangs verfilmd. En dat leverde de nodige controverse op.

En ten slotte is er natuurlijk nog de sport. Elke week hebben we een gast over de vloer die het reilen en zeilen in de sportwereld van binnen en van buiten kent. Verwacht geen wedstrijdverslagen, maar een goed gesprek over wat er gebeurt in de bestuurskamers of wat het geheim is achter onze overwinningen en medailles. Zo gaan we in de eerste ‘Standpunt’ dieper in op het voetbalschandaal en het onderzoek ‘Propere Handen’.



Standpunt is een programma ism Voka Mechelen Kempen en Unizo provincie Antwerpen en is iedere zondag te zien op RTV om 10.30 u., 13.30 u., 17.15 u. en 23.30 u.


Bio van Ronny Daelman

Meer Over:

Ronny Daelman