.
Roel Vanderstukken
zaterdag 17 september 2022

Roel Vanderstukken: “Knap dat ze dat durven”

Goed dat het aan bod komt

Belinda Voorspoels maakte een tijdje geleden al haar intrede in ‘Familie’ als Samira, de nieuwe liefde van Benny Coppens, gespeeld door Roel Vanderstukken. Samen vormen ze een nieuw samengesteld gezin waar de nodige problemen, maar ook de nodige liefde is.

“We gaan dat ook tonen aan de kijkers. En dat is ook welkom naast alle kommer en kwel. Ja, ik ben echt in de wolken met deze nieuwe start voor Benny. Alleen jammer dat ik mijn eigen kinderen nu minder zie door deze nieuwe verhaallijn”, zucht Roel in Tv Familie.

Doordat de kinderen van Samira, gespeeld door drie tieners enkel op woensdagmiddag naar de set kunnen komen moet Roel ook zijn woensdagmiddag opofferen om dan op de set te staan. Voordien was hij thuis bij zijn zonen.

Door de komst van het nieuwe gezin is er ook meteen meer kleur te zien in ‘Familie’, wat absoluut de bedoeling was van de makers.

“En op een geloofwaardige manier en zonder alles beter voor te stellen dan het is, vind ik. Zo’n nieuw samengesteld gezin is niet altijd rozengeur en maneschijn. En zeker niet als er, zoals hier, cultuurverschillen zijn. Ik vind het knap van de schrijvers dat ze die problemen aan bod laten komen.”