.
Rocco Granata
dinsdag 29 november 2022

Rocco Granata maakt nieuw nummer: “Voor het geld hoef ik het niet te doen”

Hij schreef een nummer speciaal voor het WK

Het WK is in volle gang en er worden de komende weken heel wat wedstrijden gespeeld. Net zoals voorgaande WK’s heeft zanger Rocco Granata ook dit keer weer een WK-lied klaar. Alleen dit keer niet voor de Belgen.

Rocco is een Italiaan in hart en nieren en hij schrijf dan ook dit keer een liedje voor de Italiaanse Azurri en dan vooral over hun afwezigheid op het WK.

“Ik heb dit liedje geschreven voor alle fans van de Italiaanse ploeg. Het vertolkt perfect het gevoel van alle Italianen. Ik begrijp echt niet waarom Italië niet mee mag naar het WK”, zegt Rocco in Dag Allemaal.

Voor Rocco is een WK zonder Italië geen echt WK, net zoals een WK geen WK zou zijn zonder Brazilië of Argentinië. “Het enige voordeel is dat ik nu met onverdeelde aandacht voor de Rode Duivels kan supporteren.”

Rocco stond al 8 jaar niet meer op een podium, maar muziek maken en nummers schrijven is hij altijd blijven doen. Simpelweg omdat hij niet zonder kan. “’s ochtends denk ik: ‘Ga ik golfen of naar de opnamestudio?’ Voor het geld moet ik het niet doen, want er worden geen platen meer gemaakt en aan streaming verdien je als artiest haast niets meer.”