.
Rocco Granata
vrijdag 2 december 2022

Rocco Granata: “Ik ben graag alleen”

Maar hij is ook blij met zijn familie

De fans van Rocco Granata mogen blij zijn. Na het WK verschijnt er een nieuwe single van de zanger, die volledig over zijn vrouw Rosie gaat. Het nummer heet ‘In Paradiso’.

“Ik brand elke dag twee kaarsen: een voor mijn ouders en een voor mijn vrouw. Ze zeggen soms dat verdriet slijt, maar mijn pijn zal nooit voorbijgaan. Gelukkig heb ik nog mijn muziek. Ik schrijf heel veel, maar ik neem lang niet alles op”, vertelt Granata in Dag Allemaal.

Maar eenzaam voelen doet Rocco zich niet. Hij heeft veel familie en vrienden om zich heen die zijn agenda goed vol houden met leuke activiteiten.

“Nochtans ben ik graag alleen. Ik ben altijd veel onder de mensen gekomen, tot mijn tournee acht jaar geleden. Ik zit ook graag thuis, ik wil hier nooit weg. Ik heb hier alles: mijn piano, mijn herinneringen. Waar ik ook kijk, zie ik mijn vrouwtje.”

En ook de fans van Rocco zijn hem nog lang niet vergeten. Zijn muziek wordt nog altijd massaal gestreamd op Spotify. “Ruim 223.000 zijn het erg. En de cijfers van ‘Marina’ swingen al helemaal de pan uit: 11 miljoen! Ongelooflijk! Veel artiesten kunnen daar alleen maar van dromen.”