.
Rocco Granata
zaterdag 27 januari 2024

Rocco Granata: “Doe dat elke keer als je het huis uitgaat” 

Hij zou het zo opnieuw doen 

Rocco Granata mag dan wel niet meer volop in de spotlights staan, hij is nog altijd heel actief op vlak van muziek. Hij schrijft nog altijd liedjes en is blij met de carrière die hij gehad heeft.

Dagelijks krijgt de zanger nog fanmail toegestuurd. Het is een heel pak minder dan vroeger, maar dat hij nog elke dag fanmail krijgt, bewijst dat mensen hem nog lang niet zijn vergeten.

“Drie jaar geleden verloor ik mijn vrouw Rosie en ik krijg nog steeds heel veel brieven en berichtjes van mensen die hetzelfde meegemaakt hebben. Die ook hun partner hebben verloren. Ze schrijven me om me een hart onder de riem te steken. Of om te zeggen dat ze veel steun aan mijn liedjes hebben”, begint Rocco in Primo.

Sinds het overlijden van zijn vrouw is het gemis nog altijd even groot. Hij is ook nooit verhuisd, hij woont nog steeds in het huis waar hij alles met Rosie heeft opgebouwd.

“Mag ik een goeie raad geven? Neem je man of je vrouw twintig keer per dag goed vast en zeg: 'Ik hou van je!' Doe dat telkens je thuis binnenkomt of de deur uitgaat. Want voor je het weet, kan er iets gebeuren. Kan het gedaan zijn. Zorg ervoor dat je partner beseft dat je hem of haar graag ziet.”

Bio van Rocco Granata

Meer Over:

Rocco Granata