.
Robby Longo
zondag 25 september 2022

Robby Longo: "Dat ambieer ik echt niet"

Zij is zijn grootste fan!

Robby Longo

Iedereen herinnert zich Robby Longo nog als zingende cowboy uit ‘The Voice Van Vlaanderen’. Hij eindigde tweede in de wedstrijd en moet alleen winnares Paulien laten voorgaan. Paulien lijkt van het toneel te zijn verdwenen, maar Robby is er nog altijd.

“Ik ben daar altijd down-to-earth gebleven. Als iemand me vroeg wat ik de volgende dag ging doen, zei ik: ‘Met de camion rijden.’ M’n derde album heb ik in Nashville opgenomen en dat was fantastisch. Maar ik ambieer geen carrière ginder”, geeft Longo toe in Dag Allemaal.

Robby wil liever in Vlaanderen blijven en optreden, al mogen ze hem wel altijd bellen voor een optreden op Grand Ole Opry, een wekelijks countrymuziekprogramma.

“Maar veel liever wil ik nog wat meer op tv komen, platen maken en veel optreden. Ik wil m’n carrière nieuw leven inblazen en hopelijk vragen ze mij eens voor ‘Liefde Voor Muziek’. Dan kan ik een countryversie maken van de liedjes van andere artiesten.”

Één iemand is alvast fan van de zanger en dat is zijn verloofde Melissa. “Maar ze is niet altijd fan van mijn muziek. ‘Dat nummer vind ik niet goed’. Maar ‘Working Overtime’, mijn nieuwe single, vindt ze geweldig. Daar is ze helemaal wild van.”

Bio van Robby Longo

Meer Over:

Robby Longo