.
Rob Vanoudenhoven
vrijdag 21 januari 2022

Rob Vanoudenhoven schrikt: “Wat is er hier aan het gebeuren”

Hij werkte vooral achter de schermen

Er wordt wel eens gezegd dat beroemd zijn een job is waar je 24u per dag mee bezig bent. Het is iets wat je er bij moet nemen wanneer je bekend wordt en wat niet altijd voor iedereen veel voordelen heeft. Het mag de laatste jaren dan wel wat stiller zijn geworden rond Rob Vanoudenhoven, iedereen weet wie hij is, en iedereen zal hem herkennen wanneer hij op straat voorbij wandelt.

Rob die heel wat jaren geleden gewoon improvisatietheater speelde bij BIL zag op een avond Mark Uytterhoeven, Tom Lenaerts en Jan Eelen in het publiek zitten. Die hem vroegen om een test te komen doen. Rob die werk genoeg had, twijfelde over het voorstel omwille van de gevolgen van bekend zijn.

Rob ging toch in op het voorstel en zou één keer in het panel zitten. Die ene keer werd uiteindelijk een heel seizoen. “Er was geen weg terug meer. Ik stapte kort nadien een krantenwinkel binnen in Tervuren en zag mijn smoel op de cover van Humo staan. Toen dacht ik wel: wat is er hier aan het gebeuren”, lacht Rob in Humo.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Rob Vanoudenhoven

Meer Over:

Rob Vanoudenhoven