.
News Image

Rob de Nijs weer in Lotto Arena

Rob de Nijs pakt groots uit in Antwerpse Lotto Arena.


Sinds hij z’n 70ste verjaardag vierde in de Lotto Arena in Antwerpen heeft Rob er een jaarlijkse gewoonte van gemaakt om terug te keren naar wat hij zelf omschrijft als ‘één van de mooiste concertzalen van Vlaanderen’. Op zaterdag 17 oktober komt Rob – voor het derde jaar op rij – naar de gelauwerde concerttempel voor een ‘groots’ concert. Al meer dan een halve eeuw is Rob de Nijs muzikaal actief en is hij één van de muzikale boegbeelden van de lage landen. Tijdens het Groots concert van Rob zullen uiteraard alle grootste hits voorbijkomen zoals ‘Ritme van de regen’ – waarmee hij doorbrak in 1967 – ‘Zuster Ursula’, ‘Jan Klassen de Trompetter’, ‘Zet een kaars voor je raam vannacht’, ‘Het werd zomer’, ‘Banger Hart’ en ga zo maar verder. Uiteraard zal Rob zijn publiek – samen met zijn vertrouwde Pur Sang begeleidingsband – ook trakteren op nieuw werk dat afkomstig is van z’n vorig jaar verschenen studioalbum ‘Nieuwe ruimte’.



“’Rob de Nijs Groots wordt een ontmoeting met één van de grootmeesters van het Nederlandstalige lied. Net zoals de voorbije edities nodigt Rob ook nu weer enkele muzikale vrienden uit. Topartiesten die perfect passen in het rijtje Tura, Michiels, Verminnen, die er de voorbije twee jaar bij waren. In tegenstelling tot de reguliere concerten van Rob wordt Rob de Nijs Groots vooral een uniek, eenmalig concert in de Lotto Arena te Antwerpen waarbij Rob en z’n band alle registers opentrekken en waarbij Rob duetten zingt met zonder meer verrassende muzikale vrienden. Ik durf zeggen dat het opnieuw een memorabele avond gaat worden die je als muziekliefhebber vooral niet mag missen”, zegt Kris Bloemen van concertorganisator Benelive Entertainment.



Tickets voor Rob de Nijs Groots op zaterdag 17 oktober 2015 in de Lotto Arena in Antwerpen zijn te bestellen via www.teleticketservice.com of op 070/345.345 (Max. €0,30/Min).