.
News Image

Rob de Nijs kiest voor Elisabethzaal

Na Lotto Arena kiest Rob voor intiemere Elisabethzaal. 


Rob de Nijs en verjaren is een perfect match, want het icoon van de Nederlandse muziek heeft er een traditie van gemaakt om met z’n trouwe fans één keer per jaar zijn muzikale verjaardag te vieren. Na doortochten en uitverkochte verjaardagsconcerten in Stadsschouwburg Antwerpen en de Lotto Arena, viert Rob op zaterdag 22 december 2018 zijn 76ste verjaardag in de Antwerpse Koningin Elisabethzaal. “Eindelijk mogen we met mijn bandje terugkeren naar de vernieuwde concertzaal. Het waren keer op keer uitverkochte concerten die ik gaf in één van de mooiste concertzalen van Vlaanderen. De Koningin Elisabethzaal heeft iets bijzonders en dat wordt het ook volgend jaar, wanneer ik voor het eerst terugkeer na de grote werken en renovaties die ze er de voorbije jaren gedaan hebben. Ik hoor letterlijk alleen maar goede geluiden’ over de vernieuwde Elisabethzaal, dus ik vind het nu al geweldig dat ik daar opnieuw m’n verjaardag ga vieren.”



“Rob heeft een nostalgische band opgebouwd met Antwerpen. Hier viert hij één keer per jaar z’n verjaardag. Dat is voor hem een mooie afsluiter van het jaar, net voor hij voluit de eindejaarsdagen induikt met zijn familie. Ook voor de band is dit een bijzonder concert. Samen met Rob spelen we z’n grootste hits (‘Malle Babbe’,’Het werd zomer’, ‘Banger hart’), maar we hebben ook de vrijheid om nieuwe stukken of vergeten pareltjes uit Rob z’n rijkgevulde repertoire aan bod te laten komen. Da’s net het unieke aan het verjaardagsconcert van Rob. Een bijzondere avond die de fans begrijpelijk niet willen missen, maar waar ze best snel hun tickets voor reserveren, want anders is het uitverkocht, zeker nu hij voor het eerst terugkeert naar ‘zijn’ Elisabethzaal”, zegt Rob’s manager en pianist Frank Jansen.


Het verjaardagsconcert van Rob de Nijs vindt plaats op zaterdag 22 december 2018 in de Antwerpse Koningin Elisabethzaal. Tickets reserveer je op www.teleticketservice.com of telefonisch op 070/345.345 (Max. €0,30/Min).