.
News Image

Rob de Nijs geeft nieuw talent een kans

Rob de Nijs geeft onbekend Vlaams talent unieke kans op optreden in Lotto Arena.


Op zaterdag 11 oktober staat Rob de Nijs samen met zijn uitgebreide live band ,Pur Sang' op het podium van de Lotto Arena in Antwerpen voor het concert 'Tussen Rock & Romantiek'. Dat hij die avond naast al zijn grote hits, ook Anita Meyer en een imposante verrassingsgast meebrengt, wisten we al, maar Rob heeft nog een leuk extraatje in petto voor zijn Vlaamse publiek! Rob de Nijs biedt elke (voorlopig nog) onbekende Vlaming die het wil, de kans om op 11 oktober op te treden in de Lotto Arena tijdens zijn concert. Het enige dat die persoon moet doen, is een filmpje maken waarin hij of zij een bekende hit van Rob covert, dit op YouTube plaatsen en de link met zijn of haar contactgegevens bezorgen aan management@robdenijs.nl . De winnaar wordt in de eerste week van oktober bekendgemaakt en uitgenodigd om op 11 oktober in de Lotto Arena samen met Rob zijn uitgebreide band ‚Pur Sang’ zijn/haar cover ten gehore te brengen. Dus ….zangers, zangeressen, koren, singer-songwriters, bandjes, etc. in welk genre dan ook, laat je horen en zien!



Ik speel al langer met het idee om dit eens te doen, zegt Rob. Ik zie steeds vaker op YouTube filmpjes opduiken van zeer getalenteerde mensen die op schitterende wijze nummers coveren, zowel van mezelf als van andere artiesten. Er is gewoon ontzettend veel, voor het grote publiek nog onbekend, talent, dat droomt van optreden in een mooie zaal en voor een groot publiek…ook ik heb ooit van iemand die kans moeten krijgen en als ik nu op mijn beurt iemand die kans kan bieden, dan vind ik dat gewoon zeer mooi. Het mag een artiest zijn die al jaren aan de weg timmert, maar even goed iemand die met zijn of haar talenten nog niet verder is gekomen dan de eigen bad- of slaapkamer, laat de filmpjes maar komen zou ik zeggen, ik kijk er enorm naar uit om ze allemaal te bekijken en te beluisteren! Nu moet die persoon ook niet te hard van stapel lopen, ik ben nog niet meteen van plan om m'n plek op het podium helemaal af te staan hoor, lacht Rob. Ik ga zelf nog wel lekker even door en heb net ook een nieuw album afgewerkt, getiteld ‚Nieuwe Ruimte', dat op 10 oktober uitkomt. Optreden en muziek maken, dat is nog altijd het liefste wat ik doe, besluit Rob de Nijs.



Rob de Nijs - 'Tussen Rock & Romantiek' op zaterdag 11 oktober 2014 in de Lotto Arena te Antwerpen, een uniek topconcert dat u niet kan en wil missen!! Bestel nu uw tickets via 070-345 345 (max. €0,30/min.) of www.teleticketservice.com