.
Regi
dinsdag 20 september 2022

Regi: “Veel artiesten hebben wij gecreëerd”

Maar dat talent liet hij lopen

De ontknoping van ‘Regi Academy’ nadert week na week. Wie zal vanaf 22 oktober de Regi-familie vervoegen en wie gaat een mooie carrière tegemoet. Die winnaar wordt tijdens het Sportpaleis -concert gekozen en het belooft spannend te worden.

“Ik hoop dat er nog eens een jongen bij de Regi-familie kan komen, maar de meisjes zingen wel dikwijls beter, en dat blijft toch het belangrijkste natuurlijk”, legt Regi uit in Dag Allemaal.

Vorig jaar had Regi de kans om een talentvolle jongen in zijn familie op te nemen, maar die liet hij gaan. En laat net dat degene zijn die deze zomer een dikke hit heeft weten scoren met ‘Say My Name’.

“We hoorden toen al wel dat Berre een unieke stem heeft. Maar zijn laatste auditie was niet goed. Lester zei ook dat we iets met hem moesten doen, maar ik kan maar in een beperkt aantal mensen mijn tijd steken.”

Maar een samenwerking met Berre, dat sluit Regi nog zeker niet uit. Want je weet immers nooit wat de toekomst nog brengt. “Maar toch: hij is nog maar eens iemand die eerst bij ons zat. Als ik ‘Tien Om Te Zien’ zie: heel veel artiesten hebben wij gecreëerd. In sommige afleveringen hebben zes van de acht artiesten rechtstreeks of onrechtstreeks iets met mij te maken.”

Bio van Regi

Meer Over:

Regi