.
Milk Inc
donderdag 16 september 2021

Regi: 'Linda is nog altijd aan het nadenken'

Het duurt nu wel héél lang.

Op 30 oktober 2021 staat Regi in het Sportpaleis, samen met Jaap, Olivia, Camille en de winnaar van de ‘Regi Academy’. Daar viert hij zijn jarenlange carrière met oude en recente hits. Ook Milk Inc. zal door de zaal weerklinken. “Het zou dom zijn om dat stukje carrière niet aan bod te laten komen”, vertelt Regi aan Dag Allemaal.

Daarmee is de hoop van de Milk Inc.-fans weer meteen wat groter dat Linda de nummers zal zingen. Hoewel het meestal Olivia is die tegenwoordig de nummers van Milk Inc. voor haar rekening neemt, is het nu nog maar de vraag wie de nummers zal zingen.

Regi heeft nog steeds contact met Linda, al is het niet meer zo vaak als vroeger. “Het is alweer een halfjaar geleden. Ik stuurde wel een mailtje om te laten weten dat Elke en ik gingen scheiden. Daar heeft ze heel lief op gereageerd. Linda is nog altijd aan het nadenken, ze heeft tijd nodig en die gun ik haar. Weet je, de liefde bij het publiek is zo groot… Zelfs al kondigen we pas over vijf jaar aan dat Milk Inc. heropstart, dan nog zijn de shows meteen uitverkocht.”

Tickets voor ‘Kom wat dichterbij’ van Regi in het Sportpaleis zijn nog steeds te krijgen via www.teleticketservice.be

Bio van Regi

Meer Over:

Regi

Bio van Linda Mertens en Milk Inc

Meer Over:

Linda Mertens Milk Inc