.
News Image

Regi en Dj Wout battlen op Pennenzakkenrock

Regi en Dj Wout battlen erop los op deze 21ste editie van Pennenzakkenrock!


Ook dit jaar vindt het grootste kinderfestival van België weer plaats op Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol. De passage van Regi tijdens de laatste editie ging, op z’n zachtst gezegd, niet onopgemerkt voorbij. Ook dit jaar praalt hij als headliner op de affiches. Dj Wout, nog een top-dj van eigen bodem zakt deze keer ook af naar het populaire kinderfestival. Pennenzakkenrock zet de twee dj’s lijnrecht tegen over elkaar voor een heuse battle. Daarmee is de affiche voor de 21ste uitgave van Pennenzakkenrock op donderdag 25 juni zo goed als rond.

”Vorig jaar was het optreden van Regi een absoluut hoogtepunt. Na een dag vol in- en ontspanning was Regi een ideale headliner. Dit jaar gaan we nog een stap verder en koppelen we hem aan Dj Wout voor een heuse battle!”, zegt Bruno Peeters, gedeputeerde voor recreatie- en groendomeinen.

De Dj-battle tussen twee binnenlandse toppers wordt ongetwijfeld een van de hoogtepunten voor Pennenzakkenrock 2015. Als populairste kinderfestival van het land rekent de organisatie ook dit jaar op een vol strand. Naast muziek wordt er ook dit jaar weer heel wat aandacht besteed aan duurzaamheid en educatie.

Bio van Regi en DJ Wout

Meer Over:

Regi DJ Wout

Meest recente foto’s van Pennenzakkenrock, Slongs Dievanongs, Laura Tesoro, Sam Gooris, Laura Omloop, Maarten Cox, Emma Bale, 4Reignrs en Gene Thomas: