.
News Image

Raffaele speelt Jezus in Jesus Chris Superstar

Raffaele speelt de rol van Jezus in Jesus Chris Superstar.

Ook al is de ticketverkoop voor Andrew Lord Webbers musical Jesus Christ Superstar te Bilzen pas gestart, toch zijn vooral de data waarin Raffaele de bekende Italiaans Limburgse popzanger de rol van Jezus voor zijn rekening neemt, bijzonder in trek. Niet alleen in Limburg maar ook van ver daarbuiten zijn de vele fans benieuwd naar zijn eerste musicalrol.

Raffaele volgt al sinds de start van zijn carrière zangles bij de bekende musicalster Peter Desmet. "Het was vooral toen ik Peter ben gaan bezoeken voor zijn rol in The Phantom Of The Opera dat ik de eerste keer droomde van een musicalrol" zegt hij in een exclusief gesprek met de Showbizzsite over zijn droom die op punt staat om uit te komen. "Net voor ik 40 werd heb ik een lijstje met to do dingen gemaakt en dit was er één van. Ik ben gewoon zoals iedereen auditie gaan doen en toen ik na de 3de callback het verlossend telefoontje kreeg van regisseur Hubert Schoenmaekers sprong ik een gat in de lucht. Ik ben direct begonnen aan een zwaar dieet en dankzij mijn gezondheidscoach Sandra van Slim In The city in Hasselt en Lignavita gaat het de juiste richting uit. Ik ben al 14 kg kwijt en verloor ook veel vet maar geen spieren. Het is de bedoeling dat ik een pezige Jezus kan neerzetten tijdens de première op 4 maart 2015."

Raffaele heeft zijn zomer gepland in het teken van de rol die hij zal vertolken. "Ik ga alvast zorgen dat ik de tekst al ken zodat ik me volledig op het acteren kan focussen", klinkt het enthousiast.

Voor tickets kan je terecht op de site van cc de kimpel in Bilzen . Raffaele speelt Jezus op woensdag 4, vrijdag 6, zondag 8, donderdag 12 en zaterdag 14 maart 2015.

Bio van Raffaele

Meer Over:

Raffaele

Bio van Andrew Lloyd Webber

Meer Over:

Andrew Lloyd Webber