.
News Image

Nieuw werk van Raffaele

Raffaele brengt nieuwe single en nieuw album uit.

Dat het menens is dat Raffaele terug is kunnen we merken aan de laatste berichtgevingen rondom zijn projecten Raffaele Canta Napoli en Settemani. Na enkele jaren in de luwte gewerkt te hebben aan zijn muzikale projecten heeft Raffaele weer zin om naar buiten te komen en zijn Italiaanse muziek met ons te delen..

Deze zomer staat alvast alles in het teken van het 2de album van Settemani ' Secondo Noi ' het club/lounge project dat hij samen met producer Angelo Cammalleri 7 jaar terug het leven gaf en dat vooral in het buitenland op veel meeval kon rekenen. Nu is het ook tijd volgens dit mooie duo om de lage landen te veroveren met hun unieke sound.

De twee zijn net terug van een trip naar hun vaderland Italië waar de videoclip voor de single ' irragiungibile' werd ingeblikt. Het nummer vertelt het verhaal van een onbereikbare allesverwoestende liefde die zich in het hoofd afspeelt van een van de twee. De conclusie is dan ook dat verliefdheid een groot deel in je eigen leefwereld gemaakt wordt en dat je voor 1 seconde soms iemand de allermooiste van de wereld kan vinden.

De video werd opgenomen in het mooie Salento in de buurt van Lecce, een streek waar heel wat Internationale filmploegen dezer dagen neerstrijken voor opnamen. Het team van cineasten dat aan de video gewerkt heeft is dan ook niet één van de minsten, ze werkten in het verleden aan films mee van Martin Scorcese en Gerard Depardieu. Het is alvast een mooi verhaal geworden. In Italië komt het album begin Augustus op de markt en ook in België komt hij rond die tijd op de markt.

Bio van Raffaele

Meer Over:

Raffaele