.
News Image

Raf Van Brussel doet het met drie vrouwen

Speciale week voor Raf Van Brussel.
“Alleen presenteren is maar alleen. Als jij besluit om mij in de steek te laten, zoek ik gewoon drie straffe madammen om je te vervangen”, zei Joe-dj Raf Van Brussel al lachend tegen Rani De Coninck op de radio. Van woensdag 2 november tot vrijdag 4 november worden het dus speciale avonduitzendingen bij Joe. Geen Raf & Rani tijdens de avondspits, omdat Rani een week vrij heeft, maar wel Raf & Ruth, Raf & Katja en Raf & Evy. Raf ging immers op zoek naar drie gastpresentatrices en vond die in Ruth Beeckmans, Katja Retsin en Evy Gruyaert.

Voor Rani is het een speciale week vrijaf: “Het is al een jaar geleden dat ik samen met mijn gezin nog eens een weekje vrij had. Het wordt dus vollenbak genieten. Ik wens Raf heel veel plezier met de drie dames. Niet té veel plezier natuurlijk, want I’ll be watching him.”

Op woensdag 2 november krijgt Raf gezelschap van WAT ALS?-actrice Ruth Beeckmans. Voor Ruth is het de allereerste keer als radiodj: “Een droom die uitkomt, stand-in zijn voor een miss Belgian Beauty. Oké, het is wel op de radio, maar toch: ik word stand-in voor een miss!”

De dag nadien, op donderdag 4 november, is het de beurt aan Katja Retsin om voor één dag in Rani haar schoenen te staan: “Ik kijk er erg naar uit om Rani haar stoel warm te houden. Het is ondertussen van in de jaren stillekes geleden dat ik achter een radiomicrofoon zat. Ik ga met veel goesting samen met Raf nog eens 'all the way'!”

Evy Gruyaert mag op vrijdag 5 november de werkweek afsluiten: “Na 5 jaar nog eens radio maken is toch een beetje back to my roots. Het is altijd blijven kriebelen.” Katja en Evy hebben er al enkele jaren radio-ervaring opzitten en hebben dus al een vermoeden hoe het er in de studio aan toe gaat.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Raf Van Brussel en Rani De Coninck

Bio van Ruth Beeckmans, Katja Retsin en Evy Gruyaert