.
Raf Van Brussel
vrijdag 29 maart 2024

Raf Van Brussel: “Die focus daarop, daar heb ik het moeilijk mee”

Het is te veel negativiteit

Zingen doet Raf Van Brussel niet meer zo heel vaak. Hij is nu vooral op JOE te horen samen met Rani De Conick. Ze zijn de beste collega’s, maar lopen elkaars deur niet plat.

“Op de werkvloer zijn wij de allerbeste collega's en twee handen op één buik, maar we lopen elkaars deur niet plat. Op een rode loper of afterparty zal je ons samen zien, maar 't is niet zo dat we in onze vrije tijd een pannenkoek gaan eten of zo. Ik denk dat we allebei blij zijn dat we op vrijdagavond aan ons weekend kunnen beginnen, want tijdens de week zie ik Rani bij wijze van spreken meer dan mijn eigen vrouw”, zegt Raf in Primo.

Raf en Rani presenteren niet het ochtendblok zoals Sven en Anke nu doen. Maar enkele jaren geleden heeft Raf dat ook nog gedaan, samen met Alexandra Potvin. Iets wat hij nu niet meer zou doen.

“Met vroeg opstaan heb ik geen probleem, en aan je werkdag beginnen terwijl het land ontwaakt, heeft zelfs iets magisch. Maar waar ik het nu moeilijk mee zou hebben, is de focus op actualiteit. Er is zoveel bagger en pessimisme... In de avondspits is er op de radio meer gelegenheid om positiviteit te verspreiden. Ik probeer een beetje afstand te nemen van de waan van de dag en vertel liever iets over papegaaien in een dierentuin die te veel vloeken tegen de bezoekers.”

Bio van Raf Van Brussel

Meer Over:

Raf Van Brussel