.
Poot en Vijverman
maandag 17 mei 2021

Poot & Vijverman gaan al swingend de zomer in met nieuwe single

'Hoogmoed Voor De Val'

Het kleinkunst/pop duo Poot & Vijverman, bestaande uit Koen Vijverman en Kristof Poot, blijft niet bij de pakken zitten. Als je hun nieuwste single 'Hoogmoed Voor De Val' hoort, kan haast niemand blijven stilzitten. "Met deze nieuwe, swingende feelgood song gaan we al dansend de zomer in", zeggen Koen en Kristof enthousiast.

Met hun single 'Laat Me Gerust' waren Poot & Vijverman meer dan 8 weken lang in de Vlaamse Ultratop terug te vinden. Hun liedje was zowat dagelijks te horen op radio en tv. "We waren dan ook heel enthousiast en toch ook een beetje fier dat we een live optreden mochten doen in het programma 'Bene Bene' op Radio 2. Dat was voor ons echt de kers op de taart. Ook onze vorige single 'Niet Klaar' deed het goed en opende vooral deuren bij onze noorderburen in Nederland. Die single was ter nagedachtenis van onze drummer Norman", vertelt Koen.

Kristof gaat verder: "In 'Hoogmoed Voor De Val' zingen we over een liefdesrelatie. Een 'echte' relatie, niet eentje zoals uit de sprookjes of uit één of andere foute Hollywood-film. Geen enkele relatie is perfect, het vergt dan soms ook heel wat moeite en opofferingen. Veel mensen, waaronder wijzelf, spiegelen zich al vlug aan sociale media. Als je alle perfecte foto's mag geloven, lijkt het wel alsof iedere dag vol romantiek zit. Dat zal op dat moment dan ook wel zijn, maar in veel gevallen is dit toch een beetje uitvergroot en delen we enkel de hoogtepunten, maar nooit de diepe dalen waarin we ons soms bevinden. Met ons nummer willen we aantonen dat het niet altijd beter moet lijken dan het werkelijk is. We vinden dan ook het zinnetje 'Liever samen in het dal, dan hoogmoed voor de val', een perfecte leuze", sluit Kristof af.

'Hoogmoed voor de val' is te beluisteren op alle digitale platformen vanaf vrijdag 14 mei. Er zal ook een videoclip verschijnen kort na de release.

Bio van Poot & Vijverman, Koen Vijverman en Kristof Poot