.
Jacky Lafon
zondag 10 april 2022

Jacky Lafon in Herbert op zondag

​​​​​​​Wie komt er nog meer langs?

Poot & Vijverman, Jacky Lafon én vader-dochter Filip & Kythana D'haeze .. zij zijn zondagochtend te bast bij 'Herbert' op MENT.

Kijk, de appel valt niet ver van de boom.. Dat Filip D'haeze een rasentertainer is, een Sportpaleis of Ethias Arena in geen tijd op z'n kop zet en bovendien ook een erg goeie zanger is -dat komt bijzonder tot uiting in z'n solo projecten- ... dat weten we. Nu zet dochter Kythana haar eerste stappen in de showbizz. Da's waar en ook weer niet helemaal .. ze stond eerder aan de zijde van papa in een nummer 'Voor haar' dat ze voor 'de mama' zongen. Maar da's heel lang geleden, toen MENT nog in de Oostendse Artiest De Vlaamse Top 10 opnam.... en dus de spreekwoordelijke dieren nog spraken. Kythana danst, zingt ... en heeft de look én moves om het helemaal te maken. De appel dus .. en de boom... de 2 bomen, want mama-Kythana (Nathalie) was jaren lang één van de vaste danseressen bij Swoop. Ook de huidige partner van Filip, Aurélie, danst nu bij Swoop ... ten huize D'haeze wordt de tafel iedere ochtend al dansend en zingend gedekt en druppelt het koffiemachien op de maat van de ochtendbeat.
Dat verhaal ... én wat de plannen zijn van het jonge talent .. dat zie en hoor je zondagmorgen bij 'Herbert'.

En er zijn nog gasten ... toffe gasten.

Jacky Lafon gaat ook dit jaar in de zomer optreden in Blankenberge .. de lach is nooit veraf en wat ze over komende zomer weet ... deelt ze met ons en jullie.

En verder gaat alles 'met tijd en boterhammen' z'n gangetje .. op zo'n zondagmorgen. Poot & Vijverman (Kristof & Koen) komen tetteren over hun 'Tijd & Boterhammen'... de nieuwe single die zowel MENT als Radio 2 volop draaien. Zet de muizenstrontjes maar al klaar.

Als het zondagmorgen wordt, staat MENT op in de Vlaamse huiskamer... tussen 10 en 12 met Herbert Verhaeghe die stiekem komt mee smullen aan je boterkoeken én muizenstrontjes. Voor de Nederlandse kijkers met nu gefronste wenkbrauwen .. 'muisjes'.