.
Lucas Van den Eynde in Lisa
zaterdag 12 februari 2022

Plannen van Lucas Van den Eynde in het water: “alles is uitgesteld naar het najaar”

Gelukkig heeft hij een buffer opgebouwd

Niemand ter wereld die geen last heeft ondervonden van de pandemie. Thuiswerken, niet kunnen gaan werken of voorstellingen die in het water vielen, iedereen ondervond wel iets. Ook acteur Lucas Van den Eynde zag zijn plannen in het water vallen.

“Normaal gezien ging ik in 2021 met onder anderen Tom Van Dyck op theatertournee met Ex, maar al die voorstellingen zijn uitgesteld naar dit najaar. Net als die van Jukebox 2020, waarin ik samen met Tine Embrechts en Nele Bauwens Nederlandstalige klassiekers zing. Maar ik heb er een goed oog in dat we dit jaar kunnen spelen. In goede omstandigheden, dus hopelijk voor meer dan 200 man. De goesting is alvast heel groot”, reageert hij gelukkig in Story.

In tegenstelling tot vele andere mensen uit de cultuursector was de pandemie geen al te grote streep door de rekening van Lucas. “Ik heb de voorbije jaren hard gewerkt waardoor ik een buffer heb kunnen aanleggen opbouwen. En gelukkig waren er nog mijn monoloog en de VTM-telenovelle Lisa. Daardoor had ik toch wat zekerheid.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Lucas Van den Eynde

Meer Over:

Lucas Van den Eynde