.
News Image

Pieter Aspe viert groot feest op 30 september

Hierbij nodigt hij zijn fans uit.


Pieter Aspe die na de dood van zijn levenspartner Bernadette door een diep dal ging staat er weer. Op 30 september zal hij ineens twee boeken voorstellen. Het gaat over de 40ste Van In De butlerknop en Afscheid van een muze. Tijdens een exclusieve avond in La Brugeoise, Vaartdijkstraat 5 te Brugge zal hij beide boeken voorstellen in aanwezigheid van een aantal bekende personen.

De schrijver ontvangt het publiek vanaf 18 uur en zij mogen aanschuiven voor het walking dinner en een Omer in aanwezigheid van Pieter Aspe zelf. Om 20.30 uur neemt James Cooke het avondprogramma over. Zo leidt Eric Goens, die Aspe een half jaar volgde voor zijn programma Bargoens De butlerknop in. Nadien praat James Cooke met Pieter Aspe en Marec over Afscheid van een muze. Axel Daeseleire en Michiel Devlieger reiken de Aspe Award uit de talrijke inzendingen van 10 korte verhalen, waarbij 6 mannen en 4 vrouwen meedingen naar de hoofdprijs van € 1.500. De Krant van West-Vlaanderen maakt daarna de winnaar van de publieksprijs bekend. Afgesloten wordt er om 22 uur met een Pousse-café en signeersessie.



Tickets voor deze speciale avond kosten € 68,92 en omvatten deelname aan het walking dinner, het podiumprogramma, een exemplaar van De butlerknop en Afscheid van een muze. Info en tickets zijn te bekomen via wpg.be.



Tekst: Nico Vanaken

Bio van Pieter Aspe

Meer Over:

Pieter Aspe