.
Philippe Geubels Sven de Leijer en Gloria Monserez
woensdag 16 maart 2022

Philippe Geubels vervoegt Sven de Leijer en Gloria Monserez voor Hotel Romantiek

Philippe Geubels mag mee Hotel Romantiek presenteren...

Eén kondigde aan dat niemand minder dan Philippe Geubels Sven de Leijer en Gloria Monserez zal vervoegen voor Hotel Romantiek. Dat is dit jaar nog te zien op Eén. Geïnteresseerde 65-plussers hebben nog even de kans om zich in te schrijven voor dit avontuur.

Lotte Vermeir, netmanager Eén: "Ik ben heel blij dat Philippe Geubels samen met Gloria en Sven Hotel Romantiek zal openen. Philippe kan als de beste humor en human interest combineren, is ontzettend grappig, en altijd even charmant. Met dit trio wordt Hotel Romantiek gegarandeerd een uniek avontuur en een ontspannend must see programma - iets om naar uit te kijken!"

Philippe Geubels: "Ik ben heel blij met Hotel Romantiek. Ik werk heel graag met oude mensen, dus ik denk dat de samenwerking met Sven vlot zal verlopen (lacht). En Gloria is echt fantastisch."

Sven, Gloria en Philippe nemen een groep vrijgezellen op leeftijd mee naar Hotel Romantiek voor een onvergetelijke week. Een week waarin passie vanonder het stof wordt gehaald, vergeten vlinders mogen ontwaken en de hartstocht overheerst.

Geïnteresseerde vrijgezelle 65-plussers die op zoek zijn naar avontuur en de liefde kunnen zich nog tot en met 31 maart 2022 inschrijven op één.be/doemee. Want het is nooit te laat voor de liefde van je leven.

Hotel Romantiek: in 2022 te zien op Eén.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Philippe Geubels, Gloria Monserez en Sven De Leijer