.
Philippe Geubels Sven de Leijer en Gloria Monserez
donderdag 6 oktober 2022

Philippe Geubels: “Ik wist daar niks van”

Hij liet hetzelfde doen

Wanneer we Erik Van Looy en Philippe Geubels nu op televisie zien verschijnen, dan is dat zonder bril. De twee presentators hebben hun ogen laten laseren en gaan nu zonder bril door het leven.

“Ik wist het niet van Erik Van Looy, tot hij me belde. ‘Ha ja, mijn ogen zijn geopereerd. Dat wat gij hebt laten doen. Ik vond dat wel goed’. Zijn tanden zijn in orde, nu ook zijn ogen. Het wordt moeilijk om in ‘De Slimste Mens’ nog moppen te maken over hem”, lacht Geubels in Gazet van Antwerpen.

We hebben het een tijdlang zonder Philipp moeten doen als jury in ‘De Slimste Mens’, maar dit jaar maakt hij in elk geval zijn opwachting.

“Met veel goesting. Dat is even wat minder geweest, zeker nadat ik er eens een seizoen elke aflevering had in gezeten. Toen had ik het wel even gehad. Maar nu vind ik het weer plezant. Je komt er ook altijd andere mensen tegen.”

Philippe Geubels mag dan wel een grote en populaire naam zijn bij de VRT. Daardoor kon hij niet vermijden dat zijn naam ook viel tijdens de kritiek rond de topverdieners van de zender. “Ik heb dat gelukkig allemaal wat gemist, want ik was toen op vakantie. Dat ze over je loon speculeren en zomaar bedragen op straat gooien, dat is niet tof. Maar ik heb daar verder niets over te vertellen.”