.
Philippe Geubels
donderdag 1 september 2022

Philippe Geubels: “Hij is te jong om mee te doen”

Hij presenteert het voor het eerst

‘De Allerslimste Mens Ter Wereld’ gaat bijna van start. Wie geen kans maakt op die titel is Philippe Geubels. Ondanks zijn knappe prestatie in één van de voorbije seizoenen, werd hij niet geselecteerd voor de ultieme clash.

Maar Geubels nam niet alleen deel in de Vlaamse versie, maar ook in die van de Nederlandse. Al wil hij daar niet te veel meer over kwijt. Dat de Nederlanders niet zo’n fan zijn van de Vlaamse versie is Philippe eigenlijk nooit opgevallen.

“Het is gewoon anders: bij ons is dat met veel ambiance en gezwans, terwijl het er in Nederland allemaal veel serieuzer aan toe gaat. En ik kan ondertussen ook zeggen dat ik bij de Vlaamse versie zeker eens te zien zal zijn”, glimlacht hij in Humo.

Het is geen geheim dat Philippe en ‘Slimste Mens’-presentator Erik Van Looy goede vrienden zijn. Wie weet staan ze wel samen in het volgende seizoen van ‘Hotel Römantiek’, hetzij Erik als deelnemer.

“Je zou het niet zeggen, maar hij is nog nét te jong om te mogen meedoen. Maar als hij ooit hulp in de liefde nodig heeft…. Dan kent de Love Doctor Philippe Geubels een medicijn!”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Philippe Geubels

Meer Over:

Philippe Geubels