.
Philippe Geubels
vrijdag 23 september 2022

Philippe Geubels: “Het waren soms net pubers”

Ze mochten op dreamdate

Speciaal voor het nieuwe seizoen van ‘Hotel Römantiek’ trokken ze dit jaar naar Cappadocië, een streek in Turkije. De ideale plek voor alle senioren om er de reis van hun leven te bezorgen en vooral om er de liefde van hun leven te vinden.

“Soms leek het alsof we precies met pubers op pad waren. Ik heb ontdekt dat een relatie heel snel kan beginnen, maar even vaak ook heel snel kan eindigen”, begint Philippe Geubels in Gazet van Antwerpen.

Het is Philippe die samen met Gloria Monserez en Sven De Leijer voor de ideale match moeten zorgen. En dat doen ze door doorheen de dag verschillende opdrachten te organiseren.

“Als we bijvoorbeeld denken dat twee mensen een klik hebben, dan durven we die twee mensen al eens samen in een karretje te plaatsen. ’s Avonds mogen ze zelf hun top drie geven. Zetten twee mensen elkaar op één, dan gaan ze op date naar een apart hotelletje, waar ze samen de nacht in alle rust kunnen doorbrengen. Een dreamdate.”

En zo’n dreamdate, daar droomt Philippe ook wel eens van. “Een heel goed hotel gekoppeld aan een heel goed restaurant, dat zou ideaal zijn. Ik ga graag op hotel. Die luxe die eraan hangt, vind ik leuk. Of iets actief doen, kan natuurlijk ook. Het hangt af van met wie je gaat zeker?”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Philippe Geubels

Meer Over:

Philippe Geubels