.
Phil Kevin
zaterdag 27 november 2021

Phil Kevin bijzonder boos op David Galle

Hij blijft bezig.

We hebben niets tegen David Galle, maar dit wapenfeit moéten we publiceren. De organisator heeft Phil Kevin boos gemaakt en nog geen klein beetje.

"Beste vrienden ook artiesten verdienen in deze tijden respect. Maar de praktijken van deze man zijn ontgoochelend en vooral respectloos ! Dit is het verhaal wat iedereen eens mag weten", schrijft Phil Kevin die een nachtje geslapen heeft voor hij zijn verhaal uit de doeken deed.

"Bij de opening van zijn zaak MANDELDAELE ging ik 2 dagen GRATIS OPTREDEN. Zowel solo als duo. Hij boekte 5 datums van optredens voor het najaar. Eén voor één heeft hij deze geboekte data TELKENS GEANNULEERD. Maar uit respect dat een organisator het moeilijk kan hebben aanvaarde ik dit. Maar hoe RESPECTLOOS kan je als organisator zijn tegenover een artiest als je dit nu doet… Voor de 5de keer annuleren, maar wel je organisatie laten doorgaan en extra nog een andere artiest plaatsen", gaat Phil Kevin verder.

"Maar het zijn blijkbaar de praktijken waarvoor deze man - David Galle & Mandeldaele - reeds jaren gekend is. Je merkt ook dat hij zelf schrijft over ‘roddels’ en ‘niet failliet’ te zullen gaan. Dit zegt ALLES uiteraard. Hij weet als geen ander dat er op zijn naam en ook zijn huidige zaak een zware verbranding in slechte naam heerst. Bij deze mag iedereen de ware toedracht van deze annulatie kennen. En vooral DE WARE PRAKTIJKEN van deze man. En inderdaad ben ik zeker niet de eerste die dit voor krijgt met hem. Al vele artiesten werden door hem OP DIVERSE MANIEREN in het zak gezet. Ook mensen, publiek, die tickets kochten en dan werden de shows geannuleerd enz… "

"Ik heb ondertussen één vaststelling : ‘Deze man heeft het niet en zal het nooit hebben en moet eigenlijk TEGEN ZICHZELF BESCHERMD WORDEN’ !!! 😡😡😡 En dit mag eens eindelijk in het daglicht gezet worden want dergelijke prutsers maken al heel lang de showwereld kapot op zovele vlakken", besluit Phil Kevin op Facebook.

Volgens organisator David Galle heeft hij besloten om het optreden van Phil Kevin naar volgend jaar te verplaatsen. "En voor alle roddels nee we gaan niet failliet. We kijken naar onze inkomsten . En als niet rendabel is moeten we beslissing nemen niet altijd de juiste maar voor ons wel de beste", reageert David Galle via Facebook.

De naam van David Galle gaat bijna wekelijks over de tongen, er zijn een pak artiesten en showbizzmensen die slechte ervaringen hebben met de man. Om van de fans nog maar te spreken. Als de organisator beslist om andere artiesten te boeken, dan moet je als fan maar eens proberen om je geld terug te krijgen. De reacties op de Facebook van Phil Kevin liegen er niet om, er zijn verschillende mensen slachtoffer van de bedenkelijke praktijken van de organisator.

Enkele maanden geleden haalde Wim Leys nog fel uit naar diezelfde man. Het ging hier om vergelijkbare feiten.

Lees ook: Wim Leys boos op David Galle

Bio van Phil Kevin

Meer Over:

Phil Kevin