.
Peter Van den Begin in Fair Trade
maandag 17 oktober 2022

Peter Van den Begin in Red Star Line

Wie speelt er nog mee?

Maandag stelde Studio 100 de hoofdcast voor van de nieuwe spektakel-musical Red Star Line. Net zoals bij de vorige succesproductie 40-45, zijn er ook nu weer twee acteurs gecast per rol. Bezieler Gert Verhulst en regisseur Frank Van Laecke zijn alvast in de wolken over de groep acteurs die ze samen konden brengen voor deze megaproductie. Daarnaast werd ook bekend gemaakt dat er inmiddels al meer dan 100.000 tickets de deur uit zijn. De wereldpremière is voorzien voor 19 maart 2023.

Studio 100 kan rekenen op een reeks van topnamen om deze productie tot leven te brengen. De rol van Walter, een Vlaamse ondernemer in New York, wordt gespeeld door Peter Van den Begin en Peter Van de Velde. Carry Goossens en Frans Van der Aa spelen de rol van Walter's boekhouder Maurice. De jonge talenten Charlotte Boudry en Charlotte Verduyn spelen de rol van Louise, de dochter van Walter.

Naast deze nieuwe namen was reeds bekend dat de sterkhouders van de vorige productie Jelle Cleymans en Jonas Van Geel opnieuw aan boord zijn. Voor Marie werden Lotte Stevens en Ianthe Tavernier aangetrokken. Samen vormen Jan en Marie het koppel dat centraal staat in deze musical.

Gert Verhulst, bezieler: “Ik denk dat we erin opnieuw in geslaagd zijn om een bijzonder sterke cast bij elkaar te brengen. Het is een mooie mix van geworden van ervaren topacteurs en nieuwe talenten. Om het intense verhaal van Red Star Line geloofwaardig te kunnen brengen, moet je op zoek gaan naar sterke persoonlijkheden en ik ben ervan overtuigd dat we die gevonden hebben.”

Peter Van Den Begin "Ik kijk er erg naar uit om deel uit te maken van zo'n indrukwekkend, wervelend, muzikaal en visueel spektakel. Dankzij de hoofdtelefoons voel je de emotie van dichtbij, ondanks dat je in een gigantische zaal zit."

Tickets via www.redstarline.nu