.
Peter Van de Veire in Het Rad
dinsdag 20 juli 2021

Peter Van de Veire laat Het Rad vanaf 2 augustus weer draaien

Met als alweer een pak bekende letterzetters.

Het Rad draait ook deze zomer weer op volle toeren. Peter Van de Veire doet vanaf 2 augustus de prijzenwinkels weer opengaan voor zijn kandidaten.

Leuke puzzels, prijzen om van te dromen, bekende letterzetters en vooral veel plezier zijn de gekende ingrediënten van Het Rad. De Mispoes is uiteraard ook weer van de partij en raar maar waar - veel kandidaten willen hem zelfs graag winnen. Ondertussen is deze grappige prijs een klassieker geworden. Wim Opbrouck is ook nu weer de magazijnier van de prijzenwinkels.

Aan het letterbord staat ook dit jaar weer elke uitzending een bekende letterzetter. Willy Sommers komt samen met Christoff bordjes draaien maar ook Willy Naessens brengt zijn Marie-Jeanne mee. James en Dorian komen zelfs hun vrijgezellenavond vieren bij Het Rad. Verder komen onder andere Gordon, Jacky Lafon, Viktor Verhulst, Kim Van Oncen, Lennart van De Mol, Margriet Hermans, Amelie Albrecht, Metejoor, Jani Kazaltzis, Miss België Kedist Deltour, Sam Gooris, Joni Ceusters en Jaap Reesema bordjes draaien. Telkens komen we in het programma ook nog een geheim van hen te weten.

Dit seizoen eindigt met drie back-to-school specials om de zomer uit te wuiven. Drie specials die te maken hebben met de terugkeer naar school. Er is een aflevering met leerkrachten, met studenten en een aflevering met ouder-kind duo’s.

Maar niet alleen de kandidaten in de studio kunnen deze keer prijzen winnen. Naast de dagelijkse kijkerswedstrijd is er ook een reis naar Curaçao te winnen door de kijkers.

In elke uitzending zit één gouden letter verstopt, al die gouden letters samen vormen een gouden puzzel. Een 18-letterwoord dat door woordkunstenaar Herman Brusselmans gekozen is. Door elke dag de gouden letter te ontdekken in het programma en ze bij te houden, kan je de gouden puzzel op het einde van de reeks invullen en kans maken op een reis naar het paradijs. Na het succes van vorige zomer is Het Rad ook dit jaar weer klaar om te stralen.

Vanaf 2 augustus - van maandag tot donderdag om 21u25 op Play4

Bio van Peter Van de Veire

Meest recente foto’s van James Cooke, Viktor Verhulst, Kim Van Oncen, Margriet Hermans, Amelie Albrecht, Metejoor, Jani Kazaltzis, Kedist Deltour, Sam Gooris en Jake Reese: