.
Peter Van Asbroeck
zaterdag 24 september 2022

Peter Van Asbroeck: "Heb een LAT-relatie"

Met wie is hij samen?

Peter Van Asbroeck is zestig geworden. Voor velen is dat ‘oud’, terwijl hij zich maar weinig aantrekt van zijn leeftijd. Zo heeft hij nog een bucketlist met heel wat mooie doelen.

“Ik zou weer wat meer willen reizen. En professioneel ben ik bezig met een project in Brussel voor het Belvuemuseum om tussen de gangen van het Paleis van de Natie en het Koninklijk Paleis een installatie te maken rond de Belgische revolutie”, vertelt hij over zijn plannen in Dag Allemaal.

Sommigen onder jullie weten misschien dat Peter ook een pilotenopleiding heeft gevolgd, maar buiten 2 keer per jaar gaan vliegen, doet hij daar weinig mee.

Hij besteedt ook graag tijd aan Gwen, de liefde van zijn leven met wie hij al 7 jaar samen is. Ze zien elkaar vaak alleen in het weekend en onderhouden een goede LAT-relatie.

“Voor veel mensen is dat misschien wat raar, maar wij voelen ons daar goed in. Ze heeft een emotionele band met het huis waarin ze haar kindje heeft grootgebracht. Niet dat we het samenwonen ontvluchten, maar het is nu zo.”

Bio van Peter Van Asbroeck

Meer Over:

Peter Van Asbroeck