.
News Image

Paul Simon geeft afscheidsconcert in Sportpaleis

Paul Simon op afscheidstournee op 5 juli 2018 in het Sportpaleis Antwerpen


Op 76-jarige leeftijd, kondigt Paul Simon zijn afscheidstournee The Farewell: Homeward Bound Tour officieel aan. België is één van de weinige Europese landen waar de Amerikaanse zanger zal optreden. Zijn laatste concert in ons land dateert van november 2016 in Vorst Nationaal, in functie van de release van zijn 13e studio album Stranger to Stranger. Paul Simon werd een wereldberoemde artiest als helft van het duo Simon & Garfunkel maar ook nadien dankzij zijn solocarrière, samen goed voor meer dan 50 miljoen verkochte albums en 16 Grammy Awards in zijn naam.



Deze finale reeks concerten is de allerlaatste kans voor het grote publiek om zijn successen als You Can Cal Me Al, Graceland en Sound of Silence live bij te wonen. Mis deze afspraak niet, het is één van de (maar) negen concertdata in Europa. Een historisch muzikaal hoofdstuk wordt definitief afgesloten op donderdag 5 juli 2018 in het Sportpaleis te Antwerpen.



Tickets gaan in verkoop op donderdag 8 februari om 10 uur via www.gracialive.be, telefonisch via 070 345 345 (Maw 0,30 €/ min) en in alle Fnac verkooppunten.


Bio van Paul Simon

Meer Over:

Paul Simon

Bio van Simon & Garfunkel

Meer Over:

Simon & Garfunkel