.
Paul Severs
donderdag 14 maart 2019

Paul Severs weer bij bewustzijn

En dat is goed nieuws! 


Er is goed nieuws over Paul Severs. VTM NIEUWS bracht donderdagavond het nieuws dat de zanger weer bij bewustzijn is. Donderdag hebben de artsen de medicatie verminderd waardoor Paul Severs uit de coma zou ontwaken. Dat is ondertussen ook effectief gebeurd. Het was afwachten hoe Paul Severs zou reageren maar volgens de eerste berichten stelt Paul het al bij al goed. Als dat geen goed nieuws is.



Ondertussen is de familie blij dat twee mensen het leven van Paul hebben gered. Severs kreeg dinsdag een hartaanval. Hij werd gevonden door Michiel, een technieker die in opdracht van Telenet onderweg was. De man herkende Paul Severs op de fiets maar toen de technieker enkele minuten later terug reed, zag hij de fiets van Severs op de rijweg liggen. De man stopte en diende de eerste hulp toe. Nadien kreeg hij de hulp van een vrouw. Wij bedanken hen uit het diepste van ons hart voor hun interventie. Zonder Michiel en de dame, die toevallig voorbijkwamen, zou het verhaal helemaal anders verlopen zijn. Voor ons zijn jullie voor eeuwig helden!, schrijft Christophe Severs op Facebook.



Het is nu afwachten in welke mate Paul Severs verder zal herstellen. Heel wat mensen vreesden dat de zanger iets zou overhouden van de hartaanval. De eerste tien minuten na een hartaanval zijn cruciaal. Wanneer een patiënt meteen na een hartaanval gereanimeerd kan worden, dan zijn de overlevingskansen bijzonder hoog. Per minuut zouden de overlevingskansen met zo’n 10% dalen. Paul Severs heeft wellicht een goede engelbewaarder en dat is maar goed ook. Hopelijk komt er snel nog meer positief nieuws over de 70-jarige zanger.

Bio van Paul Severs

Meer Over:

Paul Severs