.
News Image

Paul Codde: ‘Ik zal weer aan de schandpaal genageld worden’

“De natuur vaart wel bij corona. Da’s toch positief?”


Paul Codde heeft een aparte opvatting over het coronavirus. “Hoe meer aandacht je aan iets geeft, hoe meer energie het krijgt. Dat is met corona ook zo. Als dat zo gevaarlijk is, is dat vooral door de aandacht die we eraan gegeven hebben,” klinkt het bij de voormalige Sara-acteur in Dag Allemaal.



Paul Codde kreeg ook informatie van Jezus zelf: “In een ‘channeling’ van een tweetal maanden geleden heeft Jezus gezegd dat er elk jaar tussen de 200.000 en 600.000 sterfgevallen zijn door luchtwegeninfecties. Miljoenen mensen worden besmet door het griepvirus. En toch wordt er geen actie ondernomen om deze pandemieën te stoppen,” klinkt het resoluut bij Paul Codde.



“Trouwens, de mensheid is nu eens met zichzelf geconfronteerd, ons bewustzijn heeft een boost gekregen en ook de natuur vaart wel bij corona. Da’s toch positief?” klinkt het luidop bij Paul Codde.



De voormalige acteur beseft echter dat deze uitspraken voor heel wat ophef zullen zorgen. “Weerstand is normaal. En ik trek me daar niks van aan. Einstein heeft het meegemaakt. Gandhi ook. En ook Paul Codde zal weer aan de schandpaal genageld wordt. ’t Kan mij niet meer schelen, ik geef dit interview voor de vele mensen die er wél iets aan hebben,” aldus Paul Codde.


Bio van Paul Codde

Meer Over:

Paul Codde